Η ΤheVolksBar αποτελεί μια σύγχρονη εταιρία αυτοκινούμενων οχημάτων, πολλαπλών χρήσεων, μιας άλλης εποχής, τα T2 Volkswagen Vans, με βασική ιδιότητα mobile bars, food truck και promotional tool.

Δημιουργήθηκε στα τέλη του 2015 και το 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο mobile bar μέσα από το μεράκι και την αγάπη του Κώστα Φιλιππαίου τόσο για την αναπαλαίωση των αυτοκινήτων, όσο και για το σχεδιασμό και την ολική μεταμόρφωσή τους από τον ίδιο και την ομάδα του σε coctails bars και food truck που θα παρέχουν μια ποικιλία υπηρεσιών και δυνατοτήτων σε όσους τα επιλέξουν.

Η ΤheVolksBar, η πρώτη και εξ’ ορισμού καινοτόμος εταιρία με αυτόνομα κινητά και πλήρως εξοπλισμένα bars, food truck και promo van, διαθέτει ένα από τους μεγαλύτερους και συνεχώς αναπτυσσόμενους στόλους οχημάτων στον κλάδο αυτό για την Ελλάδα.

Σε όποιο μέρος και να βρεθούν τα κινητά bars προσφέρουν μοναδικά και απολαυστικά coctails και ποτά από επαγγελματίες bartenders αλλά και street food από διάφορες κουζίνες του κόσμου.

Διανύοντας τέσσερα χρόνια στην αγορά, τα mobile vans της ΤheVolksBar, διαθέτοντας όλες τις απαιτούμενες άδεις λειτουργίας και τηρώντας όλες τις προδιαγραφές, έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες bar και κουζίνας με τη συμμετοχή τους σε μεγάλες και δημοφιλείς διοργανώσεις, φεστιβάλ, συναυλίες, εταιρικές εκδηλώσεις, λανσαρίσματα μεγάλων εταιριών, διαφημιστικές και προωθητικές ενέργειες αλλά και σε γάμους, βαπτίσεις και πάρτι.

Κάθε όχημα της VolksBar ταξιδεύει παντού. Προσαρμόζεται με απόλυτη ηλεκτρολογική και υδραυλική αυτονομία σε κάθε περίσταση που θα του ζητηθεί. Παρέχει άκρως επαγγελματικά τις υπηρεσίες του. Εκπλήσσει με την παρουσία του, τους παρευρισκόμενους και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Με πλήρη επαγγελματισμό, σοβαρότητα και με καινοτόμα χαρακτηριστικά, η TheVolksBar για όποια εκδήλωση και αν την επιλέξεις, πάει παντού και υπογράφει ένα άριστο αποτέλεσμα. Απλά εμπιστεύσου την και ζήσε μαζί και με τα επικά T2 Volkswagen Vans μια αξέχαστη εμπειρία.

Με πλήρη επαγγελματισμό, σοβαρότητα και με καινοτόμα χαρακτηριστικά, η VolksBar για όποια εκδήλωση και αν την επιλέξεις, πάει παντού και υπογράφει ένα άριστο αποτέλεσμα. Απλά εμπιστεύσου την και ζήσε μαζί και με τα επικά T2 Volkswagen Vans μια αξέχαστη εμπειρία.

TOP