Τα mobile bar vans της VolksBar
ταξιδεύουν παντού και μπορούν να υποστηρίξουν
και να στελεχώσουν κάθε εκδήλωση που θα τους ζητηθεί.

Οι υπηρεσίες μας

Η παρουσία των οχημάτων της TheVolksBarσε εκδηλώσεις αποτελεί εξαιρετική πρόταση τόσο για εταιρικές εκδηλώσεις, λανσαρίσματα προϊόντων, προωθητικές ενέργειες, διανομή δειγμάτων ή διαφημιστικού υλικού, προβολή οπτικοακουστικού υλικού, μεγάλες και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις όσο και ιδιωτικές εκδηλώσεις όπως δεξιώσεις γάμων ή βαπτίσεων αλλά και πάρτι κάθε θεματολογίας, όπως bachelor party, pool ή beach party, πάρτι γενεθλίων ακόμα και παιδικά πάρτι.

Oι βασικές υπηρεσίες που παρέχει η TheVolksBar με τα οχήματά της, είναι: bar services, street food services και διαφημιστικές υπηρεσίες.

Τα mobile bar vans της TheVolksBar με moto “Πάμε παντού, διασκεδάζοντας μαζί σας” μπορούν να αποτελέσουν την αφορμή για την επιτυχία κάθε εκδήλωσης στην οποία θα κληθούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Κάθε ποτό, cocktail, ρόφημα αλλά και κάθε γεύμα αποκτάει άλλη γεύση όταν παρουσιαστεί και σερβιριστεί από το mobile bar van.

Εκδηλώσεις

Αν διαθέτετε εταιρία και επιθυμείτε να εντυπωσιάστε θετικά και αποτελεσματικά τους συνεργάτες και του πελάτες σας σε μια εταιρική εκδήλωση, σε ένα νέο λανσάρισμα, σε ένα press event ή σε μια παρουσίαση των προϊόντων σας, ακόμα και στα εγκαίνια ενός νέου χώρου ή καταστήματος, οι υπηρεσίες των mobile bar vans της TheVolksBarείναι αυτό που χρειάζεστε.

Γάμοι - Βαπτίσεις

Διοργανώνεις τον γάμο σου και θες κάτι ξεχωριστό και άκρως εντυπωσιακό για τη δεξίωση ή το πάρτι που θα ακολουθήσει ; Σε όποιο μέρος και να επιλέξεις να πραγματοποιήσεις το wedding party σου, ακόμα και σε νησί, η TheVolksBarμπορεί να χαρίσει μοναδικές στιγμές και αναμνήσεις στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σου με ποικιλία ποτών και cocktails της επιλογής σου αλλά και γευστικών προτάσεων.

Party

Επίλεξε το πιο fun στοιχείο για το πάρτι σου με τη παρουσία των mobile bar vans της TheVolksBar με σκοπό την απόλυτη διασκέδαση των καλεσμένων σου και την επιτυχία του πάρτι. Ένα εντυπωσιακό bar ή ένας διαφορετικός μπουφές στημένα πάνω στο θρυλικό T2 Volkswagen σίγουρα θα εντυπωσιάσουν και θα χαρίσουν μοναδικές αναμνήσεις, σε ένα πάρτι γενεθλίων, σε pool...

Ο στόλος μας

Το μεγαλύτερο εφόδιο της VolksBar είναι ο στόλος μας.

Μέσα από μια μεγάλη συλλογή συλλεκτικών οχημάτων T2 Volkswagen Vans που έχουμε σήμερα στη διάθεσή μας, 3 από αυτά είναι πλήρως εφοδιασμένα και λειτουργικά για την παροχή των υπηρεσιών μας.

TOP