Πολλές φορές, το μεράκι για μια αγάπη αρκεί για να δημιουργήσει ένα καινοτόμο και ιδιαίτερο brand για μια σύγχρονη επιχείρηση.

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί και η ίδρυση της TheVolksBar, στα τέλη του 2015 από τον Κώστα Φιλιππαίο και την Κλειώ Κονδύλη. Με απόλυτο σεβασμό και αγάπη στα θρυλικά T2 Volkswagen Vans, οι δημιουργοί της εταιρίας εμπνεύστηκαν και την ομώνυμη επωνυμία του brand. Η TheVolksBar, η πρώτη εξαρχής ολοκληρωμένη και σύγχρονη εταιρία mobile bar- vans στην Ελλάδα, γεννήθηκε μέσα από τη μεγάλη , άνω των 25 οχημάτων, συλλογή T2 Volkswagen Vans του ιδρυτή της, η οποία συνεχώς αναπτύσσεται.

Τα T2 Volkswagen Vans, τα θρυλικά vans και αναμφίβολα τα δημοφιλέστερα στο είδος τους, καθώς αποτελούν ένα «icon», και όχι αδικαιολόγητα, έδωσαν την έμπνευση στον ιδρυτή της εταιρίας να τους δώσει μια νέα πνοή και λειτουργία για τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

Με μετατροπές στην εσωτερική διαρρύθμιση, μηχανολογικές αναβαθμίσεις, σύγχρονα τεχνολογικά μέσα αλλά διακοσμητικές παρεμβάσεις και με ποικιλία χρωμάτων, η TheVolksBar κάνει το T2 Volkswagen Van, ένα super cool mobile bar van της σύγχρονης εποχής με ποικιλία δυνατοτήτων και υπηρεσιών, το οποίο όχι μόνο εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του, αλλά γεννάει μνήμες στους παλιούς και εμπειρίες στους νεότερους.

Το mobile bar van T2 Volkswagen με τις μετατροπές της TheVolksBar συνεχίζει την πορεία του πιο “icon” van της ιστορίας και εξακολουθεί να αποτελεί μια κατηγορία από μόνο του!

Με αφορμή την αγάπη για το θρυλικό T2 Volkswagen Van, τα καινοτόμα χαρακτηριστικά των mobile bar vans, η TheVolksBar μαζί με τον δημιουργό της και χωρίς να επαναπαύεται, δίνει μια νέα διάσταση στις υπηρεσίες της διοργάνωσης εκδηλώσεων και των αυτοκινούμενων-κινητών bars.

Ο Κώστας, η Κλειώ και η ομάδα της TheVolksBar με επαγγελματισμό για την διεκπεραίωση κάθε έργου που θα τους ανατεθεί, δεσμεύονται για ένα εγγυημένο και άριστο αποτέλεσμα.

TOP